aanbod ligging stand werken meer info fotogalerij home  
 

 

Gebied Maenhoevevelden ... 4 reuzen, 4 leuzen

 

Sint-Katelijne-Waver is de thuis van 4 reuzen, Jan Kadodder, vrouwlief Katelijne en hun kids Stijn en Lieve. De inwoners van de gemeente worden ook wel ‘de Kadodders' genoemd.

De 4 reuzen inspireerden IGEMO bij de naamgeving waarin het gebied Maenhoevevelden zal uitgevoerd worden.

We spreken nl. over 'KADODDERvelden'. Voor een verdere ontwikkeling van het voorliggende woonproject zijn KATELIJNEhof, STIJNbos en LIEVEgaard mogelijke naamgevingen.

De gemeente herbergt 4 reuzen, het project kent 4 leuzen: 4 krachtige termen die kenmerkend zijn voor het project. Als toekomstige Kadodder voel je je onmiddellijk thuis …

1. WONEN IN EIGEN STREEK

De 48 kavels passen binnen het principe ‘’wonen in eigen streek’’. Met dit principe wenst de gemeente Sint-Katelijne-Waver ervoor te zorgen dat burgers het zich kunnen permitteren om in hun eigen streek te blijven wonen. Wie wil nu niet de kans nemen om vlak bij familie, werk en school te wonen?


2. BETAALBARE KAVELS

Samen met de gemeente Sint-Katelijne-Waver zorgt IGEMO dat je je ‘woondroom’ kan realiseren. KADODDERvelden geeft je de kans om een betaalbare bouwgrond aan te kopen.

3. BIJNA-ENERGIENEUTRAAL WONEN

Maak nu al de slimste keuze en kies voor een BEN-woning. Zo draag je zelf ook je steentje bij aan het milieu. Het duurzame karakter wordt in ‘KADODDERvelden’ niet enkel doorgetrokken naar de woningen die er worden gebouwd maar ook in het nieuwe park, speelbos en de groenvelden die aangelegd worden.

4. ARCHITECTURALE KWALITEIT

Hedendaagse en innovatieve eengezinswoningen vormen het (letterlijke) toekomstbeeld van KADODDERvelden. Een
vernieuwende woonomgeving met architecturale uitstraling. Om je als koper nog beter te ondersteunen, heeft IGEMO een team van 6 architecten geselecteerd die jou zullen bijstaan in het bouwproces.